Dags för en riktig fönsterrenovering

Jag har inte direkt haft mycket att göra på huset under de åren som gått. Jag har faktiskt varit väldigt förskonad med att behöva byta och renovera, saker och ting har helt enkelt hållit längre än vad jag trott, och är det så att ingenting är trasigt så är det ju också onödigt att laga det. Dock finns det de delar av huset som faktiskt är uppdateringsbara, det vill säga att de moderna produkterna är bättre än de jag har idag. En sådan sak är mina fönster. Idag är det äldre tvåglasfönster som fortfarande ser bra ut, men jag vet att det kan bli bättre. Så nu ska de bytas!

Jag gillar saker och ting som byggs lokalt i Sverige, och vill helst undvika några importprodukter. Därför kommer jag att köpa mina fönster från Nordiska Fönster, helt enkelt för att jag vill ha en tillverkare som har koll på det nordiska klimatet och vad som krävs av fönstren här. På deras hemsida, https://www.nordiskafonster.se, finns det också mycket att välja på.

Eftersom att mina fönster ser lite annorlunda ut från fönster till fönster så kommer jag att behöva ha lite olika produkter ur sortimentet. De kommer det att bli många av de enkla, öppningsbara 1-luftsfönstrena, men jag har också tänkt att sätta in en fönsterdörr ut till altanen. Det kan med andra ord bli väldigt bra det här när det är klart, och jag ser speciellt mycket fram emot att få se skillnaden det gör med att ha en hel glasdörr som öppnas upp mot utsidan. Det kommer nog att ge mig ett helt annat perspektiv på vardagsrummet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *