Om Håkans blogg

håkanDet här kommer bli något alldeles nytt och spännande, helt olikt något annat jag har gjort i livet. Jag har inte direkt haft vanan att skriva om mig själv. När det väl skulle skrivas så handlar det om andra saker, och då text som dessutom ska vara väldigt korrekt och lagenligt skriven. Det är det enda textmässiga som jag egentligen har erfarenhet av, och det är det som kommer göra det här till en extrem utmaning.

Utmana mig själv
Men jag tycker om att utmana mig själv, och någon gång ska jag väl kunna lära mig att skriva på ett begripligt sätt också. Det som kommer att bli utmaningen i det hela är att jag aldrig skrivit på det här sättet förr. Som jag har förstått det så handlar det mycket om att ha en dagbok på nätet som handlar om en själv, och det är två saker jag känner mig ganska obekant inför. Men jag har levt ett långt liv och på så sätt lär jag väl ha en och en annan historia att berätta som säkert kommer att intressera någon där ute. Det är i vilket fall vad jag hoppas, och ni får följa med mig på vägen mot att lära mig skriva och kanske till och med lära känna mig själv i processen.

Pensionerade polisen
Jag som skriver här heter Håkan och är en före detta polis. Jag är pensionerad sedan några år tillbaka och bosatt sedan många år i den lilla härliga bygden Djursdala. Mycket av det jag skriver kommer säkert handla om orten, mig själv och vad jag har gjort tidigare i livet. Det kommer med andra ord bli en salig blandning där jag säkert kommer sväva ut emellanåt, men jag hoppas att ni kan ha överseende med detta. Att börja blogga känns som starten på något helt obekant och ärligt talat känns det ganska bra att ha något utmanande att göra nu när livet i övrigt mest handlar om att leva pensionärslivet.