Planer för badrumsrenovering

Meike badrumsmöbel
Meike badrumsmöbel, snygg!
Nu har vi tagit beslutet att vi ska renovera vårt badrum. Det känns både spännande och trevligt och faktum är att jag kommer på mig själv med att njuta lika mycket av själva planeringen som jag förmodligen kommer att göra av det färdiga badrummet. Jag har väl aldrig varit direkt intresserad av inredning, men det kanske är för att jag inte har haft tid att vara intresserad. Som pensionär kan jag släppa alla tankar på jobbet (som man ofta tog med sig hem oavsett om man ville eller inte), och nu hittar jag liksom nya intressen som jag inte ens visste att jag uppskattade.

Badkar med fötter
Vi har börjat titta lite på hur vi vill att vårt nya badrum ska se ut och en sak som vi har bestämt oss för är att vi vill ha ett fint badkar. Bort med den gamla badkarsfronten och in med ett badkar med snygga tassar, som till exempel Bathlife badkar med fina lejonfötter i krom. Väldigt snyggt och precis den stilen vi vill ha, lite klassiskt romantiskt eller vad man nu kan kalla det för. Till det passar Meike badrumsmöbel i tidlös design bra. Nu kanske det inte blir exakt de här möblerna, men det är den stilen vi är ute efter. Snygga detaljer och ”det där lilla extra” som man brukar säga.

Golvvärme
Men innan det är dags att ta några slutgiltiga beslut om möbler så måste man förstås tänka på själva rummet, hur väggar, golv och tak ska se ut, och en sak som vi är helt eniga om är att vi ska ha golvvärme. Att få kliva ur badet och sätta fötterna på ett varmt golv (istället som för på ett iskallt stengolv som det är nu) kommer jag definitivt att älska. Badrummet kommer att gå i vitt och grått med grått golv och vita väggar med grå detaljer, och så ett vitt tak. En handdukstork ska vi ha också, alltså en sådan som värmer handdukarna.

Vägghängd toalett
Vi har funderingar på att välja en vägghängd toalett, framförallt för att det spar plats och det blir lättare att städa under. Och så är det ju snyggt också. Känns lite lyxigt liksom. Mer om vår badrumsrenovering kommer framöver, så håll ögonen öppna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *