Sämre ögon – bättre ljus

VägglampaEn av nackdelarna med att bli gammal är något som ni alla kommer att uppleva. Synen kommer pö om pö bli sämre, och det gör inte enbart att du ser sämre och mindre skarpt, det blir också väldigt svårt att se i mörkare miljöer. Jag är ju en person som inte nödvändigtvis måste ha allt för att underlätta för mig i vardagen, men det har kommit till en gräns där jag börjar bli rädd för att ta mig fram i huset då jag inte ser allt som jag behöver se.

Dels så har jag löst problemet med glasögon, men det kanske viktigaste för att se något alls är mer ljus. Jag vet att min elräkning kanske kommer att stiga lite, men med nya lampor på fler ställen i huset skapas en trygghet för mig, då jag inte behöver oroa mig för att krocka med något eller trilla över något. Belysning är väldigt viktigt för oss äldre och något jag nu insett vara värdefullt. Därför har jag köpt belysning för många kronor, och det har visat sig vara värt varenda krona.

Jag har dessutom köpt lampor på Bygghemma, en sida på internet som sysslar med försäljning. Jag har tidigare provat att beställa saker från nätet, så det är inget nytt för mig, så att välja lampor från Bygghemma var ingen match alls. Dessutom fick jag det till billigare priser än vad det hade kostat mig ute i butik, så om man ser det på det sättet så är det mer än väl värt att köpa online.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *