Välkommen till bloggen

Det är något alldeles unikt som väntar er här på min blogg. Ni kommer nämligen ges möjligheten att läsa de tankar och idéer som en gammal polis har på hjärtat. Och ska jag vara ärlig har jag en hel del historier att berätta, dock kommer jag inte att kunna berätta precis allt om allt, helt enkelt på grund av lagen om sekretess. Bara för att jag har lämnat polisyrket så betyder det inte att jag inte fortfarande tänker och agerar som en polis. Något som jag både värdesätter och ogillar, eftersom det får mig att fortfarande ha en kontakt med den jag en gång var och samtidigt så ser jag hur svårt jag har för att släppa det som behövs släppas.

Det här kommer lika mycket bli en blogg om platsen jag bor på. Jag trivs extremt bra i lilla Djursdala och älskar livet när det går i ett lugnare tempo än vad som gäller i större städer. Här är det inte bråttom, och jag har allt mer fått den känslan efter det att jag gick i pension. Men ibland saknar man pulsen, och för att hänga med i samhällsutvecklingen tycker jag att det är viktigt att göra sig bekant med det som är världen idag, där internet är en stor del. Jag vill inte vara gubben som skärmar av mig från världen och tystnar. Jag vill vara gubben som på bra och intressanta sätt bidrar till det som idag är livet, och jag tror att jag kan fylla mitt liv med mer erfarenheter och innehåll med hjälp av bland annat den här bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *